MBA Junior este o o experienţă educaţională unică, adresată preadolescenţilor (9 – 13 ani)
Vom pătrunde împreună tainele antreprenoriatului pentru a învâţa cum putem transforma propria viaţă într-o poveste de succes, în același mod în care un antreprenor actionează pentru a asigura succesul unei afaceri:
  • Analiză și sinteză
  • Luare de decizii și rezolvare de probleme
  • Gestiunea resurselor interioare (emoții, motivații, idei, opinii, competențe și abilități)
  • Gestionarea resurselor exterioare (bani, timp, relații, oportunități, proiecte)
MBA Junior îi învață pe copii cum să genereze și să gestioneze succesul, indiferent de traiectoria profesională pe care o vor alege.

MBA Junior – SUCCESS CAN BE LEARNED!

Publicată de MBA Junior pe Sâmbătă, 20 Octombrie 2018

 Un program educațional avangardist.
Programa MBA Junior este gândită și realizată astfel încât să-i fascineze pe copii. Toate sălile de curs sunt utilate cu echipamente interactive: tablete, videoproiectoare și white-board cu touch-screen, pentru ca fiecare lecție are și un suport de curs multimedia – interactiv. Pe lângă platforma interactivă, trainerii folosesc un mix de activități precum: proiecte, brainstorming, jocuri de rol, prezentări, discuții etc. Astfel, sesiunile de învățare îmbină activitățile pe ecranul interactiv cu activitățile practice, individuale sau de grup.
MBA Junior le propune copiilor utilizarea unor instrumente de executive coaching folosite in intreaga lume in mediul de afaceri, aplicandu-le în contexte adaptate varstei lor . Treptat, pe parcursul programului, copiii se familiarizează cu utilizarea instrumentelor precum public speaking, analiza SWOT, brainstorming, mindfulness, jurnalul visurilor, kaizen, debriefing și altele asemenea, folosite in medii de coaching profesional si personal, pentru atingerea scopurilor personale ți de echipă.
Toate conceptele pe care juniorii le învață sunt integrate şi reluate pe parcursul mai multor module, astfel încât să se obțină un efect cumulativ în două direcţii: o învăţare profundă și o schimbare de mentalitate și atitudine
Cum îl va ajuta programul MBA Junior pe copilul tău?
► Va învăţa concepte noi din domeniul managementului dezvoltându-şi limbajul dar şi cultura antreprenorială
► Va deprinde abilităţi practice şi instrumente concrete de gestiune a timpului, a banilor, a relaţiilor, a motivaţiilor şi obiectivelor precum și tehnici de coaching professional
► Îşi va forma o atitudine corectă faţă de oameni, obiective şi idealuri, încercare şi eroare, decizii şi responsabilităţi personale

Juniorii MBA vor fi astfel pregătiţi să-şi construiască un destin încununat de succes, indiferent de domeniul în care ei manifesta astăzi talente.
Pasiunile manifestate la vârsta copilăriei mor dacă nu sunt dublate de ştiinţa de a gestiona evoluţia lor. Iar acesta înseamnă management şi atitudine antreprenorială.
Primele semne ale intervenţiei trainerilor MBA Junior se vor vedea în modul în care copiii
  • îşi vor prioritiza activităţile şi în care vor gestiona timpul
  • vor lega prietenii şi îşi vor extinde cercul de cunoscuți
  • vor stabili obiective şi vor şti să le urmărească alocând timp si concentrare
  • îşi vor asuma responsabilitatea asupra deciziilor pe care singuri le vor lua, chiar cu riscul de a comite greseli
  • vor şti să fructifice oportunităţile pe care viaţa de zi cu zi le oferă.
La MBA Junior copiii învaţă să isi transforme visurile in realitate.
Fii inspirat! Fă astăzi cea mai bună investiţie!
Investește în visurile și succesul copilului tău!