Motto personal: “The quality of a leader is reflected in the standards they set for themselves.” Ray Kroc

Salut,

sunt Alexei, unul dintre fondatorii proiectului MBA Junior. Am absolvit Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași, specializarea Marketing. Toată experiența mea profesională, începută în anul 2002, s-a conturat în domeniul Marketing-Management.

Am inițiat proiectul MBA Junior în urma unei constatări personale.

Dupa 7 ani în postura de director de dezvoltare a celei mai mari rețele de centre de educație complementară preșcolară din România, am decis să fac pasul spre antreprenoriat, dechizând propriul centru FasTracKids.

Primul an a fost un calvar, deși se presupunea că experiența anterioară în același model de business ar fi trebuit să-mi netezească parcursul. Am conștientizat pentru prima dată că dincolo de abilități și deprinderi manageriale, pentru a-ți conduce propria companie e nevoie de o anumită atitudine și anumite convingeri care mie îmi lipseau.

Apoi am văzut în propria mea companie manifestându-se “simptome” care descriau foarte bine limitele mele personale. Acela a fost momentul în care am hotărât să fac ceva pentru mine dar și mai mult, pentru cele două fete ale mele și pentru toți ceilalți copii isteți care riscă să nu-și implinească potențialul cu care s-au născut pentru că nu au învățat cum să ajungă acolo.

În esență MBA Junior este un program menit să pună în bagajul oricărui copil acele cunoștințe, abilități, instrumente, convingeri și atitudini care să-l ajute  să-și transforme viața într-un lanț al victoriilor, indiferent de domeniile spre care el manifestă interes.