MBA ADVENTURE

Cea mai eficientă modalitate de a descoperi universul MBA Junior o reprezintă participarea la programul bootcamp urban MBA ADVENTURE.

După numai 5 zile vă veți convinge că MBA Junior trebuie să se regăsească pe „lista scurtă” de opționale ale copilului tău pentru următorii 3 ani … pentru că da, MBA Junior este un program transformator, cu durata de 3 ani.

În cele 5 zile de bootcamp x 3 ore/zi, copilul tău va face primii pași în lumea antreprenoriatului cu ajutorul unor aventuri spectaculoase. Așa cum am făcut în întreg programul MBA Jr, conceptele, teoriile și instrumentele antreprenoriale și de management, sunt „ascunse” într-o suită de aventuri interactive desprinse din universul imaginar al copiilor.

Aventura se desfășoară pe insula MBA. Aceasta este un holospațiu capabil să proiecteze în fiecare zi de bootcamp o altă realitate. Vom călători în timp și spațiu, în material și imaterial, pentru a înțelege etapele formării echipelor (modelul Tuckman).

Ziua 1

poarta holospatiului se va deschide catre o insula tropicala in care copiii vor afla despre tipurile de resurse si vor descoperi analiza SWOT.

Holospatiul MBA Jr

Analiza SWOT

Creșterea randamentului

Ziua 2

holospatiul ne poarta intr-un bazar oriental. Aici vor afla despre roluri in cadrul grupului si etapele de viata ale unei echipe (Modelul Tuckman)

Treasure hunting

Licitațiile

Modelul Tuckman

Ziua 3

copiii se vor trezi în Imaginarium, un mediu fluid care se modifică în funcție de alegerile pe care ei le fac. În acest mediu nou, vor aprofunda înțelegerea modulului Tuckman și vor aplica analiza SWOT în evaluarea echipelor (puncte tari și puncte slabe).

Ziua 4

holospatiul îi va purta pe copii în deșert. Pe lângă reluarea conceptelor SWOT, modelul Tuckman, ei vor apofunda conceptul de resursă interioară, raportându-se la 12 modele arhietipale.

Ziua 5

îi va purta pe copii în labirint, dar nu un labirint ca în parcul de distracții, ci un labirint senzorial. Prin parcurgerea labirintului copiii se vor familiariza cu tehnicile de mindfulness. Fiind ultima zi, se vor fixa elementele modelului Tuckman prin analiza asupra evoluției propriului grup.

PREȚURI

În mod normal, o oră de curs MBA Junior costă 50 RON.

Am redus prețul cu 50% pentru că ne dorim să vii să testezi MBA Jr în bootcamp .

Astfel, programul MBA Adventure, cu durata de 15 ore, costă 375 RON*

*preț practicat în centrele din București. În provincie, în funcție de costurile centrului partener, prețul ar putea fi chiar mai mic.

LOC DE DESFĂȘURARE:

Programul MBA Junior va fi prezent în majoritatea școlilor private din București.

Pentru copiii care nu frecventează însă o școală privată, programul MBA Junior este disponibil la centrul de excelență MBA Junior din Sector 3, strada Gheorghe Petrașcu nr.49, în incinta Școlii Gimnaziale de Artă nr.5, sau prin rețeaua de centre educaționale FasTracKids din România (București-Titan, Oradea, Sibiu, Craiova, Pitești. Brașov)