Str. Căminului 12, Sector 2, Bucuresti

Bootcamp în vacanţa de vară

MBA ADVENTURE

Cea mai eficientă modalitate de a descoperi universul MBA Junior o reprezintă participarea la programul bootcamp urban MBA ADVENTURE.

După numai 5 zile te vei convinge că MBA Junior trebuie să se regăsească pe „lista scurtă” de opționale ale juniorului tău pentru următorii 3 ani.

În cele 5 zile de bootcamp x 3 ore/zi, juniorul tău va face primii pași în lumea antreprenoriatului cu ajutorul unor aventuri spectaculoase. Așa cum am făcut în întreg programul MBA Jr, conceptele, teoriile și instrumentele antreprenoriale și de management, sunt „ascunse” într-o suită de aventuri interactive desprinse din universul imaginar al copiilor.

Aventura se desfășoară pe insula MBA. Aceasta este un holospațiu capabil să proiecteze în fiecare zi de bootcamp o altă realitate. Vom călători în timp și spațiu, în material și imaterial, pentru a înțelege etapele formării echipelor (modelul Tuckman).

Ziua 1

Poarta holospațiului se va deschide către o insulă tropicală în care juniorii vor afla despre tipurile de resurse și vor descoperi analiza SWOT.

Holospațiul MBA Junior

Analiza SWOT

Creșterea randamentului

Ziua 2

Holospațiul ne poartă într-un bazar oriental. Aici vor afla despre roluri în cadrul grupului și etapele de viață ale unei echipe (Modelul Tuckman)

Treasure hunting

Licitațiile

Modelul Tuckman

Ziua 3

Juniorii se vor trezi în Imaginarium, un mediu fluid care se modifică în funcție de alegerile pe care ei le fac. În acest mediu nou, vor aprofunda înțelegerea modulului Tuckman și vor aplica analiza SWOT în evaluarea echipelor (puncte tari și puncte slabe).

Ziua 4

Holospațiul îi va purta pe juniori în deșert. Pe lângă reluarea conceptelor SWOT, modelul Tuckman, ei vor apofunda conceptul de resursă interioară, raportându-se la 12 modele arhietipale.

Ziua 5

Îi va purta pe juniori în labirint, dar nu un labirint ca în parcul de distracții, ci un labirint senzorial. Prin parcurgerea labirintului copiii se vor familiariza cu tehnicile de mindfulness. Fiind ultima zi, se vor fixa elementele modelului Tuckman prin analiza asupra evoluției propriului grup.

PREȚURI

În mod normal, o oră de curs MBA Junior costă 50 RON.

Am redus prețul cu 50% pentru că ne dorim să vii să testezi MBA Jr în bootcamp .

Astfel, programul MBA Adventure, cu durata de 15 ore, costă 375 RON*

*preț practicat în centrele din București. În provincie, în funcție de costurile centrului partener, prețul ar putea fi chiar mai mic.

LOC DE DESFĂȘURARE:

Programul MBA Junior va fi prezent în majoritatea școlilor private din București.

Pentru copiii care nu frecventează însă o școală privată, programul MBA Junior este disponibil la centrul de excelență MBA Junior din Sector 3, strada Gheorghe Petrașcu nr.49, în incinta Școlii Gimnaziale de Artă nr.5, sau prin rețeaua de centre educaționale FasTracKids din România (București-Titan, Oradea, Sibiu, Craiova, Pitești. Brașov)