MBA ADVENTURE
Cea mai eficientă modalitate de a descoperi universul MBA Junior o reprezintă participarea la programul bootcamp urban MBA ADVENTURE.
După numai 5 zile vă veți convinge că MBA Junior trebuie să se regăsească  pe „lista scurtă” de opționale ale copilului tău pentru următorii 3 ani … pentru că da, MBA Junior este un program transformator, cu durata de 3 ani.
În cele 5 zile de bootcamp x 3 ore/zi, copilul tău va face primii pași în lumea antreprenoriatului cu ajutorul unor aventuri spectaculoase. Așa cum am făcut în întreg programul MBA Jr, conceptele, teoriile și instrumentele antreprenoriale și de management, sunt „ascunse” într-o suită de aventuri interactive desprinse din universul imaginar al copiilor.
Aventura se desfășoară pe insula MBA. Aceasta este un holospațiu capabil să proiecteze în fiecare zi de bootcamp o altă realitate. Vom călători în timp și spațiu, în material și imaterial, pentru a înțelege etapele formării echipelor (modelul Tuckman).
Ziua 1: poarta holospatiului se va deschide catre o insula tropicala in care copiii vor afla despre tipurile de resurse si vor descoperi analiza SWOT.
Ziua 2: holospatiul ne poarta intr-un bazar oriental. Aici vor afla despre roluri in cadrul grupului si etapele de viata ale unei echipe (Modelul Tuckman)
Ziua 3: copiii se vor trezi în Imaginarium, un mediu fluid care se modifică în funcție de alegerile pe care ei le fac. În acest mediu nou, vor aprofunda înțelegerea modulului Tuckman și vor aplica analiza SWOT în evaluarea echipelor (puncte tari și puncte slabe).
Ziua 4: holospatiul îi va purta pe copii în deșert.  Pe lângă reluarea conceptelor SWOT, modelul Tuckman, ei vor apofunda conceptul de resursă interioară, raportându-se la 12 modele arhietipale.
Ziua 5: îi va purta pe copii în labirint, dar nu un labirint ca în parcul de distracții, ci un labirint senzorial. Prin parcurgerea labirintului copiii se vor familiariza cu tehnicile de mindfulness. Fiind ultima zi, se vor fixa elementele modelului Tuckman prin analiza asupra evoluției propriului grup.
Calendar:
Saptamana 30 iulie – 3 august  – orele 17.00-20.00
Saptamana 13 – 17 august – orele 17.00-20.00
Pret: 290 ron
Locatia de desfasurare in Oradea: sediul Fastrackids , Parc IC Bratianu nr 7 (langa Hotel Continental)
Contact rapid:
+40744545629
oradea1@ftk.ro

 

 

… și nu uita: