Bine ai venit pe site-ul MBA Junior!
Această pagină este creată de mine, Alexei, unul dintre cei 8 fondatori ai programului MBA Junior.
Dacă te afli aici, cel mai probabil te-ai regăsit în cuvântul ANTREPRENOR sau LIDER din reclama de pe Facebook.
Vreau să-ți povestesc o întâmplare trăită de mine la o conferință TED în care se vorbea despre ANTREPRENORIAT si LEADERSHIP. Speakerul (nu-i mai țin minte numele), a scos o bancnotă de 100$ și a spus:
Cine vrea acești bani să urce pe scenă!
Dintre toți cei peste 200 spectatori, un singur om a mers spre speaker și acesta pur și simplu i-a dat banii (din păcate nu am fost eu spectatorul). Speaker-ul a continuat așa:
Oportunitățile există la tot pasul. Puțini le văd dar și mai puțini sunt cei care acționează pentru a le fructifica. Aceștia din urmă sunt ANTREPRENORII. Atitudinea antreprenorială nu se manifestă doar când faci afaceri ci tot timpul și peste tot în viață.
Cu această ultimă remarcă în minte am creat noi programul MBA Junior.
Ei bine, pentru că ai acționat ca un antreprenor, vreau să-ți spun cum poți obține și tu cei 100$ de … la conferința TED :).
  • Strânge grupul de prieteni ai copilului tău (să aibă între 8 și 12-13 ani) și veniți cu toții la o lecție DEMO până pe 15 aprilie 2018.
  • Dacă grupul strâns de tine depășește 6 copii, veți plăti fiecare câte 50 RON (în loc de 75 RON) pentru această primă sesiune de educație antreprenorială cu durata de două ore.
  • Dacă din grupul adus de tine la DEMO, 4 copii se și înscriu în continuare în program, atunci cu toții veți beneficia de un preț redus de la 100$ la 90$/lună (4 sesiuni x 2 ore) a la long (maximum 3 ani, pentru că atât durează programul complet)
  • Iar tu, pentru că ești liderul grupului și ai luat inițiativa, câștigi în plus acei 100$ (echivalentul taxei pentru prima lună de cursuri)
Prin urmare, accesează pagina de înscriere la lecția DEMO, fă abstracție de cifrele de acolo, iar restul detaliilor le discutăm telefonic. În plus, față de oferta pentru grupul tău, oricine poate obține o reducere lunară de 20% dacă îndeplinește “Misiunile MBA Junior”