Str. Căminului 12, Sector 2, Bucuresti

Despre noi

Despre noi

MBA Junior este o experienţă educaţională unică, adresată preadolescenţilor (9 – 13 ani).

Vom pătrunde împreună tainele antreprenoriatului pentru a învâţa cum putem transforma propria viaţă într-o poveste de succes, în același mod în care un antreprenor actionează pentru a asigura succesul unei afaceri:

MBA Junior îi învață pe copii cum să genereze și să gestioneze succesul

indiferent de traiectoria profesională pe care o vor alege.

Un program educațional avangardist.

Programa MBA Junior este gândită și realizată astfel încât să-i fascineze pe juniori. Toate sălile de curs sunt utilate cu echipamente interactive: tablete, videoproiectoare și white-board cu touch-screen, pentru că fiecare lecție are și un suport de curs multimedia – interactiv.

Pe lângă platforma interactivă, trainerii folosesc un mix de activități precum: proiecte, brainstorming, jocuri de rol, prezentări, discuții etc. Astfel, sesiunile de învățare îmbină activitățile pe ecranul interactiv cu activitățile practice, individuale sau de grup.

MBA Junior le propune juniorilor utilizarea unor instrumente de executive coaching folosite în întreaga lume în mediul de afaceri, aplicându-le în contexte adaptate vârstei lor . Treptat, pe parcursul programului, copiii se familiarizează cu utilizarea instrumentelor precum public speaking, analiza SWOT, brainstorming, mindfulness, jurnalul visurilor, kaizen, debriefing și altele asemenea, folosite în medii de coaching profesional și personal, pentru atingerea scopurilor personale ți de echipă.

Cum îl va ajuta programul MBA Junior pe juniorul tău?

Toate conceptele pe care juniorii le învață sunt integrate şi reluate pe parcursul mai multor module, astfel încât să se obțină un efect cumulativ în două direcţii: o învăţare profundă și o schimbare de mentalitate și atitudine.

Juniorii MBA vor fi astfel pregătiţi să-şi construiască un destin încununat de succes, indiferent de domeniul în care ei manifesta astăzi talente.
Pasiunile manifestate la vârsta copilăriei mor dacă nu sunt dublate de ştiinţa de a gestiona evoluţia lor. Iar acesta înseamnă management şi atitudine antreprenorială.

Primele semne ale intervenţiei trainerilor MBA Junior

se vor vedea în modul în care juniorii

La MBA Junior copiii învaţă să își transforme visurile în realitate

Investește în visurile și succesul juniorului tău!

Noi, partenerii fondatori ai programului MBA Junior, suntem convinși că singurul mod prin care societatea românească poate să evolueze îl reprezintă EDUCAȚIA.

Avem nevoie de investiții masive în acest domeniu și de un ideal, de un scop măreț, către care să se orienteze toate activitățile educaționale.

Am investit în proiectul MBA Junior cu gândul la o generație de copii care, deveniți adulți, să ducă o viață satisfăcătoare, încununată de succes. Vrem ca absolvenții programului nostru să devină adulți verticali, cu principii de etică, gata să-și asume cu responsabilitate drumul prin viață, înzestrați cu abilități și cunoștințe care să le permită înțelegerea, asumarea si gestionarea realităților socio-economice în care vor trăi.

Valori

MBA Junior este un program de educație și dezvoltare integrat.

Este unic în abordare la nivel mondial și local, sprijinind juniorii în experiența învățării și venind în întâmpinarea trainerilor și a familiilor precum și a proprietarilor francizei cu soluții de management și evaluare complexe.

La MBA Junior copiii învaţă să își transforme visurile în realitate.

Investește în visurile și succesul juniorului tău!