Nu e cam devreme să începem un curs MBA la vârsta de 8 ani?

MBA Junior nu este despre afaceri cât este despre viaţă. Iar viaţa nu începe după majorat.
Practica antreprenorială dovedeşte că organizaţiile sunt o reflexie a abilităţilor şi inabilităţilor personale precum şi a modului în care liderii acestora se poziţionează în propria lor viaţă.
Prin urmare, programa MBA Junior a fost concepută pentru a-i ajuta pe copii să dobândească acele cunoștințe, abilităţi şi atitudini care să le transforme viaţa privată într-un succes.
Unii dintre ei vor ajunge antreprenori (adică proprietari de afaceri) sau manageri, alții nu.
În schimb, cu toţii au și vor avea de gestionat propria lor existenţă într-o manieră coerentă şi aducătoare de satisfacții. Gestiunea relaţiilor cu semenii, a banilor, a timpului şi a priorităţilor sunt aspecte curente ale vieţii de copil.
Luarea de decizii şi asumarea lor cu responsabilitate, perseverenţa şi evaluarea corectă a riscurilor, sunt abilităţi pe care orice copil le poate utiliza pentru a-şi face viaţa de copil și experiența școlară mai ușoare.
În concluzie, la vârsta la care mintea copiilor este capabilă de abstractizări (începând cu 8 ani),  programul MBA Junior va avea un impact semnificativ în drumul lor spre SUCCES.
Copilul meu are alte talente. Nu-l văd atras de zona managementului sau antreprenoriatului. De ce să vină la MBA Junior?
MBA Junior nu este orientat doar către copiii cu potenţial de a deveni oameni de afaceri sau manageri. Tot ceea ce copilul învaţă şi îşi dezvoltă în cadrul programelor MBA Junior poate fi utilizat în orice domeniu.
Să luăm exemplul unui copil talentat la sport, să spunem baschet. Cu sigurantă, pentru a fi un jucător bun el va trebui să muncească mult pentru a-şi dezvolta abilităţile motrice și inteligența vizual-spațială. Însă, pentru a deveni un jucător de succes şi pentru a transforma acest talent într-o sursă de satisfactii de toate tipurile (personale, relaţionale şi financiare), el va trebui:
 • să-și dea voie să rateze 100 de aruncări până va ajunge să înscrie primul coș de 3 puncte,
 • să nu se descurajeze atunci când pierde un meci,
 • să nu se inhibe atunci când antrenorul îi face observaţii,
 • să-și construiască relații cu colegi care îl pot stimula, îl pot inspira sau îl pot ajuta în drumul lui către performanță,
 • să se poziționeze corect față de coechipieri printr-o comunicare adecvată
 • să îşi gestioneze eficient timpul între antrenamente şi celelalte sarcini cotidiene,
 • să facă economii pentru a-și cumpăra un echipament nou
 • să-și construiască un plan de evoluție pe care să-l urmărească sistematic
 • să poată evalua când este oportun să accepte un transfer la o altă echipă,
 • să fie capabil să se autoevalueze pentru “a nu se vinde ieftin” etc.
Iar toate acestea se învață mai puțin la clubul de baschet, dar se învață în mod sistematic la MBA Junior.
Conceptele învăţate nu sunt prea dificile pentru nivelul lor de înţelegere?
Programul MBA Junior va aduce în universul cunoaşterii copiilor concepte cu care ei nu sunt familiarizaţi din alte medii educaţionale.
Experții în educația timpurie din echipa MBA Junior au reușit, după 10.000 ore de muncă, să insereze întreaga tematică a unui program MBA pentru adulți în interiorul unor scenarii captivante și accesibile copiilor de peste 8 ani. Fiecare sesiune de curs este un episod al unei aventuri care, evident, se termină cu un grad mare de suspans … și cărui copil nu-i plac aventurile ?!
Am creat și o interfață multimedia interactivă cu ajutorul căreia:
 • copiii sunt imersați in poveste, făcându-i mult mai participativi,
 • trainerul controlează ritmul lecției adaptându-l fiecărui grup de copii,
 • conceptele noi sunt ilustrate și reluate în cât mai multe contexte pentru a se asigura integrarea lor.
Realizând un context de învăţare entuziasmant, chiar şi conceptele dificile vor putea fi asimilate cu uşurinţă.
În plus, fiecare trainer însărcinat cu acompanierea copiilor prin aventura MBA Junior, parcurge un program de formare structurat și consistent, astfel încât să ne asigurăm de excelență în procesul de predare în orice centru afiliat.
Programul MBA Junior itilizează metode, tehnici și instrumente pedagogice modern pe placul copiilor.
Ce garanţii am că, investind bani într-un astfel de curs, viaţa copilului meu se va îmbunătăţi?
Putem garanta că programul are coerenţă pe termen lung şi că, urmat consecvent, programul va contribui la dezvoltarea culturii economico – financiare şi mai ales deprinderea utilizării unor instrumente de gestiune a timpului, relaţiilor, banilor şi sarcinilor.

MBA Junior – Success can be learned!

Primul program integrat de educație antreprenorială pentru copii. Durată program: 3 ani (cate 2 ore/saptamana in timpul scolii + bootcamp-uri). Adresabilitate: copii începând cu vârsta de 8 ani#MBAjunior #educatieantreprenoriala

Posted by MBA Junior on 16 Martie 2018

In zona legată de dezvoltarea de abilități, convingeri și atitudini constructive trebuie precizat ca la formarea tuturor acestora nu contribuim doar noi, ci toate mediile care exercită influență asupra copilului. Suntem însă absolut convinşi că dacă ne vom uni forţele (noi, MBA Junior, şi voi, părinţii) vom putea cimenta o fundaţie atât de solidă, încât niciun alt mediu să nu o mai poată destructura. Pentru aceasta este însă nevoie de comunicare permanentă şi de asumarea unei colaborări de durată.
La MBA Junior copiii învaţă să isi transforme visurile in realitate.
Investiţia în educaţia copilului este cea mai buna investitie a ta pe termen mediu şi lung.
Fii inspirat! Fă astăzi cea mai bună investiţie!