Str. Căminului 12, Sector 2, Bucuresti

Licența MBA Junior

Despre noi

Pentru a face programul MBA Junior disponibil pentru un număr cât mai mare de copii, dorim să atragem alături de noi parteneri la fel de pasionați de domeniul educației și convinși de importanța educației economice și antreprenoriale încă de la vârste mici.

MBA Junior va continua activitatea de cercetare-dezvoltare astfel încât să poată oferi partenerilor educaționali actualizări permanente ale programei, în concordanță cu cele mai moderne tehnici și metode de predare.

5 tipuri de parteneriate:

Silver

Un cadru didactic care susține programe tip afterschool cu un număr restrâns de copii (max 30 copii) și care dorește să ofere o valoare adaugata activitații sale.

MBA Junior asigură un stagiu de practică inductivă de două luni și programul inițial de acreditare ca trainer MBA Junior. Fiecare partener individual va avea acces la toate materialele suport de curs (planuri de lecție, fișe handout, interfață multimedia). Licență cu reînnoire anuală.

Gold

O instituție educațională (școală, centru educațional tip after-school) care pune la dispoziție logistica și intermediază relația cu părinții și copiii. Predarea cursului este asigurată de către MBA Junior în mod direct sau printr-un Area Developer desemnat.

Platinum

O instituție educațională (școală, centru educațional tip after-school) care implementează programul MBA Junior asigurând logistica, relația cu clienții și procesul de predare. MBA asigură transferul de know-how prin traininguri educaționale și de business, pune la dispoziție întreaga structură de planuri de lecție și oferă acces la interfața multimedia care asigură suportul permanent de curs.

Anual, MBA Junior realizează direct sau prin reprezentanți, audituri care să permită partenerilor menținerea standardelor de calitate în predare. Licență cu reînnoire după 5 ani.

Area Developer

O instituție educațională (școală, centru educațional tip after-school) care, după cel puțin 6 luni în calitate de partener PLATINUM, decide să-și asume dezvoltarea unei zone (județ sau cumul de județe), prin atragerea de noi parteneri din categoriile anterior menționate. Licența cu reînnoire după 5 ani.

Pro Causa

Un ONG implicat activ în educația copiilor din medii defavorizate. În baza acestui tip de parteneriat, ONG-ul primește din partea MBA Junior toate facilitățile acordate partenerului Platinum (traininguri de formare, acces la toate materialele suport de curs și auditare din partea MBA Junior), dar cu titlu GRATUIT.

Marius Ciupercă – Director Vânzări