Str. Liviu Rebreanu, Nr. 30A, Sector 3, București

Modul Motivatie: „Lupul alb și Lupul negru”

Ai un junior cu vârsta cuprinsă între 9 şi 14 ani?

MBA Junior – este singura experienţă de educaţie antreprenorială creată pe baza programelor de Master of Business Administration adresate adulţilor, care va face toate acestea pentru juniorul tău.

Lupul Alb şi Lupul Gri

(despre motivare şi automotivare)

MBA Junior, în integralitatea lui, este compus din 12 module tematice şi durează 24 de luni + programele intensive tip Boot-Camp în vacanţe … iar ţie îţi propunem s-o luăm pas cu pas.

Înscrie-te la modulul ”Lupul Alb şi Lupul Gri” (despre motivare şi automotivare),cu durată de 8 sesiuni (două luni) iar juniorul tău va avea ocazia să descopere într-un mod interactiv cum poate singur să se pregătească pentru a face faţă transformărilor din viaţa lui. Va ȋnvăţa sâ-şi asculte vocile interioare şi să-şi construiască sisteme de automotivare care să-l ȋmpingă ȋnainte pe drumul ȋmplinirii visurilor personale.Modulul ȋn sine este o călătorie alegorică ȋn care juniorii vor descoperi că este firesc ca fiecare dintre noi sâ aibă ȋn interior un lup gri care ne pune piedică ȋn evoluţie şi că putem hrăni constant lupul alb ce ne ajută să progresăm.

(Vezi detalii dând click pe numele fiecărei sesiuni).

Juniorii vor explora ce înseamnă responsabilitatea, care sunt nevoile personale importante, care pot fi consecinţele amânării şi evitării sarcinilor prioritare şi pe ce resurse individuale se pot baza pentru a-şi găsi motivaţia şi energia.

Toată aventura prin lumea trăirilor interioare este grefată pe o poveste urbană din New York.

Ȋn această sesiune vom face exerciţii de identificare a situaţiilor care aduc energie pozitivă ȋn corpul nostru şi vom descoperi importanţa practicării recunoştinţei (bolul recunoştinţei). Vom ȋncepe alături de junior un proiect social care să ne ajute să descoperim câteva tehnici de project management dar şi să ȋnţelegem utilitatea personală a activităţii de voluntariat.

În sesiunea 3, Cubul din Camera Comorilor va începe să-şi dezvăluie secretul: călătoria în timp. Juniorii vor folosi acest lucru pentru a învăţa câteva lecţii importante despre disciplină, perseverenţă şi puterea paşilor mici. Vor avea ocazia să exerseze cum e să fii perseverent şi să atingi obiective mari făcând paşi mici (principiile Kaizen)

Fiind implicaţi în conversaţii şi activităţi interactive, juniorii vor reuşi să detalieze şi să practice, prin exemple personale, folosirea Matricii Timpului. La final se vor transforma în mici bucătari experimentatori, cu scopul de a înţelege mai bine importanţa respectării paşilor în anumite situaţii. În cazul nostru, respectarea reţetei sau amestecarea la întâmplare a ingredientelor va face diferenţa dintre un rezultat comestibil şi unul neapetisant.
Juniorii vor începe să descopere ȋn această sesiune cea mai valoroasă resursă pe care o au tot timpul la îndemână: pe ei înşişi. Se vor familiariza cu ideea de resurse personale şi vor explora practic cum un lucru atât de simplu precum postura corporală poate duce la schimbarea stării emoţionale şi a atitudinii cu care abordăm o situaţie.
În sesiunea 6 juniorii vor afla povestea celor doi lupi. Aceasta, ȋntr-o manieră alegorică, îi va stimula să își cultive atitudini și comportamente constructive. Prin intermediul naraţiunii și al discuţiilor cu exemple ei vor aprofunda înţelegerea modului în care suntem influenţaţi de poveştile şi dialogurile interioare. În plus vor afla ce pot face pentru a folosi aceste voci interioare ca resursă personală.
Juniorii se vor reîntâlni cu o parte din cele mai importante episoade şi concepte ale poveştii de până acum şi vor avea ocazia să le prezinte în faţa grupului cu ajutorul imaginilor suport. Vor descoperi cât de importantă este antrenarea unui caracter puternic şi a unei atitudini interioare constructive pentru a avea o viaţă împlinită.

În ultima sesiune a acestui modul, juniorii vor discuta despre situaţii în care au simțit că rămân în urmă şi ce strategii pot folosi pentru a continua. Vor avea ocazia să treacă în revistă toate instrumentele practicate pe parcursul acestui modul şi să înţeleagă importanţa unei viziuni care să ghideze folosirea acestor instrumente. Este important să faci lucrurile bine si productiv (eficienţă), este şi mai important să faci lucrurile bune şi constructive (eficacitate).

Alege MBA Junior

Fiecare sesiune este o aventură iar întreaga programă este o succesiune de scenarii fascinante, ca de film. Astfel, antreprenoriatul este abordat într-o manieră perfect adaptată vârstei juniorului tău, într-un cadru modern şi interactiv.

În peste 70% din timpul unei sesiuni, juniorii sunt provocaţi să emită idei, să formuleze ipoteze, să analizeze şi să ia decizii. MBA Junior nu este un curs al învăţatului pasiv ci o experienţă de antrenare a gândirii autonome.

Tu, părintele, vei fi continuu informat. Înainte de decizia de înscriere în program vei participa la o sesiune de prezentare detaliată cu unul dintre fondatorii programului. După înscriere, trainerii vor fi în contact permanent cu tine şi vei primi săptămânal un rezumat al fiecarei sesiuni.

Întreaga structură a fost creată de o echipă de specialişti în psiho-pedagogia copilului:

  • un profesor de la catedra de ştiinţele educaţiei a Universităţii din Melbourne;
  • un pedagog Montessorri;
  • un psiholog specializat în tehnici de gamification;
  • un specialist IT – doctor în ştiinţele educaţiei;
  • 1 specialist în domeniul financiar;
  • 2 antreprenori in domenii kids-related.

Program online​

Din aprilie 2020 rulăm cu foarte mare succes şi varianta online care se bucură de aceeaşi apreciere din partea juniorilor.

0
Număr de sesiuni/modul
0
Durata unei sesiuni
0
Preț modul
0
Cost sesiune de probă

Program la sediu

0
Număr de sesiuni/modul
0
Durata unei sesiuni
0
Preț modul
0
Cost sesiune de probă

* GARANȚIA RESTITUIRII BANILOR.

După participarea la sesiunea de probă banii îți vor fi restituiți integral indiferent de decizia de continuare sau nu. Dacă alegi să te oprești îi primești înapoi în cont, dacă alegi să continuăm împreună îi vei avea reduși din prima factură. Suma nu se restituie doar dacă juniorul tău nu onorează cu prezența lui această sesiune de probă.

** preţul modulului poate fi achitat în două tranşe egale;

*** preţul se plăteşte în lei, calculând conversia folosind cursul BNR din ziua emiterii facturii.

**** juniorul tău poate să reducă preţul cu până la 10%. Vei afla cum, participând la întâlnirea pe Zoom cu reprezentantul MBA Junior.

Nu trebuie sa ne crezi pe cuvânt

Iată ce spun Juniorii