Programul MBA Junior se desfășoară pe parcursul a 3 ani școlari (cate o întâlnire de două ore/săptămână), timp suficient pentru a putea produce schimbări profunde în modul în care copiii se poziționează față de propria lor existență.
12 Module tematice x 8 sesiuni/modul x 2 ore/sesiune

 

La MBA Junior nu ne jucăm de-a afacerile iar cursul în sine nu este o sumă de ateliere disparate. Copiii vor participa la un program integrat, de lungă durată, cu activități după scenarii fascinante, pline de suspans, desprinse din realitatea sau imaginația lor. În toate aceste aventuri am inserat, într-un mod abil, toate conceptele și instrumentele de lucru predate în programele MBA pentru oameni mari.
Fiecare concept din teoria economică este reluat pe parcursul programului de 3-4 ori, în scenarii și contexte de învățare diferite, pentru a se asigura integrarea lor corectă în harta mentală a copilului.
Grupele sunt formate din 10-12 cursanți. Ei se întâlnesc, pe parcursul anului școlar, o dată/săptămână la o sesiune de două ore, sub îndrumarea unui trainer acreditat. Pe parcusul vacanței de vară vom desfășura programe intensive tip bootcamp.
Ce câștigă un cursant MBA Junior?
  • Se descoperă pe sine și își cultivă motivațiile intrinseci, care îl mobilizează,
  • Învață să vadă oportunitățile ce apar în viață și să acționeze rapid și eficient pentru a le specula,
  • Deprinde tehnici de gestiune a relațiilor cu grupul și își dezvoltă leadership-ul.
  • Își dezvoltă cultura financiară și economică.
  • Își crește gradul de responsabilitate și capacitatea de a lua decizii.
  • Își eliberează creativitatea dobândind autonomie și încredere în potențialul său unic

    .