Str. Liviu Rebreanu, Nr. 30A, Sector 3, București

Un nou modul marca MBA Junior

Supraviețuitorii

Despre tipologii umane și modelul antreprenorial

Ai un junior cu vârsta cuprinsă între 9 și 14 ani?

Următoarele 8 săptămâni îl vor ajuta să își creeze o nouă perspectivă asupra propriei vieți.

MBA Junior, ȋn integralitatea lui, este compus din 12 module tematice şi durează 24 luni + programele intensive tip Boot-Camp ȋn vacanţe, iar ţie ȋţi propunem să o luăm pas cu pas.

Înscrie-te la modulul “Supraviețuitorii”, cu durată de 8 sesiuni (2 luni) iar juniorul tău va avea ocazia să intre în lumea fascinantă și plină de provocări a antreprenoriatului. Ce au în comun un supraviețuitor pe o insulă și un antreprenor? Ambii trebuie să știe cum să folosească resursele interioare dar și pe cele exterioare pentru a prospera în mediul lor, cum să folosească creativitatea și gândirea pentru a ieși din situații riscante sau periculoase, cum să își dezvolte disciplina pentru a își atinge obiectivele, și cel mai important cum să răspundă optim la imprevizibilul și incertitudinea din fiecare zi.

 

Un modul plin de aventură, provocări și scenarii de film îl așteaptă pe juniorul tău!

Procese de gandire antrenate

 • Analiză SWOT
 • Identificare și soluționare probleme
 • Comunicare eficientă
 • Susținerea membrilor echipei în realizarea obiectivelor/rolurilor
 • Participare la negocieri
 • Lucru în echipă
 • Reflectare asupra acțiunilor
 • Planificare micro si macro

Sesiune de probă GRATUITĂ

Doar până pe data de 04 Noiembrie 2022 te poți înscrie la o sesiune de probă GRATUITĂ 

Te așteptăm la MBA Junior, împreună cu copilul tău, pentru a testa experiența micilor antreprenori din modulul „Supraviețuitorii”!

Vezi detalii fiecărei sesiuni din curs, dând click pe numele fiecărei sesiuni

Aventura în MBA a copiilor a început cu un balon zburător, plin de personaje interesante. Însoțindu-le în călătoria lor şi ajutându-le să treacă prin diverse provocări, juniorii noştri vor avea ocazia să cunoască diverse instrumente antreprenoriale şi de dezvoltare personală. Ei vor afla ce înseamnă a fi un antreprenor și care ar fi câteva din comportamentele si abilitățile antreprenoriale.

În această sesiune copiii vor porni în explorarea insulei şi a resurselor acesteia, pentru a putea pune în practică planul de supravieţuire. După ce vor descoperi un trib de localnici, ei vor experimenta mai bine ce înseamnă a fi un antreprenor oriunde te-ai afla. Vor discuta nevoile umane de bază folosindu-se de piramida lui Maslow, iar apoi vor practica principiile negocierii şi trocului – toate pentru a supraviețui.

Azi juniorii vor întâlni două personaje noi (Hun si Ara) care îi vor inspira prin determinarea și ambițiile lor. Se vor familiariza cu instrumentul Lanțul Victoriilor care îi va ajuta să cultive calități sau talente prin acțiuni specifice repetate. De asemenea, vor afla cum pot să își creeze o disciplină pentru a atinge un scop.

În sesiunea de azi copiii vor descoperi că imprevizibilul şi incertitudinea fac parte din experienţa cotidiană. Ei vor desena prototipul unor capcane şi apoi vor construi câteva modele, pentru a-și exersa abilitatea de proiectare a unor mecanisme complexe și cea de lucru în echipă. Îi vor însoţi pe eroii noştri şi vor lucra în echipă pentru a genera diferite soluţii de eliberare din captivitate şi de atingere a obiectivului propus, folosind diferite canale de comunicare.

E timpul pentru noi aventuri! Juniorii vor lucra în echipă pentru a sparge un cod alfanumeric, care le va asigura cooperarea unui personaj interesant din aventura noastră: șamanul tribului. Acesta le va  dezvălui tainele creării unei viziuni personale şi îi va învăța cum pot să-şi împlinească mai uşor visurile. Se vor familiariza cu un nou instrument care îi va ajuta să își contureze și dezvolte viziunea – Jurnalul Visurilor.

În sesiunea de azi copiii vor descoperi o modalitate nouă de a folosi Jurnalul Visurilor, utilă pentru a implementa o schimbare de comportament sau pentru dezvoltarea unei abilităţi. Vor simula un proces de negociere între două personaje, iar apoi vor lucra în echipă, asumându-şi roluri diferite, pentru a construi o plută. La sfârșitul sesiunii vor recapitula într-o manieră interactivă conceptele, întâmplările și instrumentele întâlnite până acum în cadrul modulului.

Sesiunea 7 este despre revizuire. Juniorii vor recapitula instrumentele folosite în acest modul și vor discuta despre modurile și contextele în care pot fi folosite. Mai mult, se vor familiariza cu o nouă tehnică – brainstorming – pe care o vor practica în câteva scenarii. În a doua parte a sesiunii, juniorii vor fi provocați să se gândească la modalități prin care ei pot practica aptitudinile și cunoștințele acumulate în acest modul în viața lor de zi cu zi.

În ultima sesiune din modul juniorii vor reflecta asupra poveștii unui antreprenor și vor identifica o parte din succesele, eșecurile, riscurile și beneficiile antreprenoriatului. După ce vor discuta despre perseverența și de ce este important să fie legată de pasiune, ei vor da curs provocării de a genera idei pentru un proiect social pe care îl vor putea dezvolta în modulul următor.

Dacă te înscrii până pe 04.11.2022, sesiunea de probă este gratuită!

Alege MBA Junior

Fiecare sesiune este o aventură iar întreaga programă este o succesiune de scenarii fascinante, ca de film. Astfel, antreprenoriatul este abordat într-o manieră perfect adaptată vârstei juniorului tău, într-un cadru modern şi interactiv.

În peste 70% din timpul unei sesiuni, juniorii sunt provocaţi să emită idei, să formuleze ipoteze, să analizeze şi să ia decizii. MBA Junior nu este un curs al învăţatului pasiv ci o experienţă de antrenare a gândirii autonome.

Tu, părintele, vei fi continuu informat. Înainte de decizia de înscriere în program vei primi o prezentare detaliată de la unul dintre fondatorii programului. După înscriere, trainerii vor fi în contact permanent cu tine şi vei primi săptămânal un rezumat al fiecărei sesiuni.

Întreaga structură a fost creată de o echipă de specialişti în psiho-pedagogia copilului:

 • un profesor de la catedra de ştiinţele educaţiei a Universităţii din Melbourne;
 • un pedagog Montessorri;
 • un psiholog specializat în tehnici de gamification;
 • un specialist IT – doctor în ştiinţele educaţiei;
 • 1 specialist în domeniul financiar;
 • 2 antreprenori in domenii kids-related.

Dacă te înscrii până pe 04.11.2022, sesiunea de probă este gratuită!

Program online​

Din aprilie 2020 rulăm cu foarte mare succes şi varianta online care se bucură de aceeaşi apreciere din partea juniorilor.

0
Număr de sesiuni/lună​
0 ore
Durata unei sesiuni
0 lei
Cost/lună​
0 lei
Cost sesiune de probă

Doar până pe data de 04 Noiembrie te poți înscrie la o sesiune de probă gratuită!

Program la sediu

Varianta la sediu este disponibilă în București, Oradea, Pitești și Craiova.
Sesiunile la sediu propun juniorului o expunere net superioară expunerii online prin posibilitatea implementării unei palete mai largi de activități.

0
Număr de sesiuni/lună​
0 ore
Durata unei sesiuni
0 lei
Cost/lună​
0 lei
Cost sesiune de probă

Doar până pe data de 04 Noiembrie te poți înscrie la o sesiune de probă gratuită!

Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt

Iată ce spun Juniorii

Înscrie-te pentru o sesiune de probă

Doar până pe data de 04 Noiembrie te poți înscrie la o sesiune de probă GRATUITĂ!